Augusztusban újra megalakul a Diana Vadászhölgy Klub Bács-Kiskun megyei szervezete.

A szervezet célja, hogy minél több programon vehessenek majd részt együtt és, hogy életre szóló barátságok alakuljanak ki a tagok között. Mivel fontosnak tartják az oktatást, játékos gyermekfoglalkoztatóval vesznek részt a megyei rendezvényeken. Céljaik közt szerepel továbbá rajzpályázatok kiírása, a fiatal tehetségek támogatása, koronglövő versenyeken való részvétel, közös főzések, kirándulások, vadászatok szervezése. Ezek mind olyan programok, melyekre a Bács-Kiskun megyei Diana Vadászhölgy Klub lehetőséget fog biztosítani.

Az újbóli megalakulást támogatja az Országos Diana Vadászhölgy Klub és a megyei vadászkamara is.

Az alakuló gyűlésre augusztus 9-én, szombaton, 10 órától, a Kecskeméti Városi Vadásztársaság fácán telepén lévő vadászházban kerül sor.

A szervezők minden érdeklődőt és azok családját szeretettel várják, továbbá kérnek mindenkit, aki kedvet érez arra, hogy egy ilyen összetartó csapat tagja legyen, jelezze szándékát az alábbi telefonszámon (+36-20/5791-764) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Várják a vadászfeleségek és természet szerető hölgyek jelentkezését is, akik kedvet éreznek a közös munkához!

Forrás: HuntingPress