A horvát vadászhölgyek Dama Dama Klubja kilencedik alkalommal rendezte meg hagyományos nemzetközi vadászhölgy találkozóját és vadászatát.

2014. november 14. és 16. között Varazdin Régió adott otthont a 6 országból érkező mintegy 40 vadászhölgy részére szervezett találkozónak.
A szombati napon a Saulovec Vadászterületen hangulatos fácánvadászaton vehettünk részt, amelynek végén a horvát hagyományok szerint 4 vadászhölgyet is apróvad vadásszá avattak. A rengeteg eső miatt a terep meglehetősen nehéz volt, vendéglátóink azonban helyi specialitásokkal megtűzdelt nyársakkal gondoskodtak elvesztett energiáink pótlásáról. Rövid délutáni városnézés és pihenés után horvát barátnőink ünnepi vacsora keretében kis ajándékokkal, emléklappal kedveskedtek a résztvevőknek.
Vasárnap a meseszép Ravna Gora V/117 területen vaddisznóhajtáson vettünk részt. A csúszós, sziklás vidék sem bizonyult sokkal könnyebb terepnek, így alaposan elfáradtunk, mire a lőállásunkhoz értünk. A csodálatos panoráma azonban mindenért kárpótolt minket. A késő őszi időjárás nem kedvezett a vadászhölgyeknek, a hajtásban egyetlen vadat sem sikerült terítékre hozni. A vidám hangulatot azonban ez sem tudta elrontani, hiszen alapvetően nem a vadászati élményért, hanem a barátságért, az együtt átélt örömteli pillanatokért mentünk.
Köszönettel tartozunk a horvát vadászhölgyek Dama Dama Klubjának, személyesen is Anita Bracunnak, hogy immáron 9 éve fáradhatatlan munkával lehetőséget biztosít nekünk a találkozásra. Ígérete szerint a 2015. évben, a 10. találkozó alkalmából fantasztikus ünnepi rendezvénnyel készülnek, melyre a kezdetektől fogva részt vevő magyar delegációt is nagyon nagy szeretettel várják.

A vadászaton készült további képeket itt találják!

Forrás: Diana Vadászhölgy Klub