Az Előre Vadásztársaság szervezésében rendeztek vadászbált Hódmezővásárhelyen. A szombat esti vigadalom színvonalas programokkal és önfeledt szórakozással telt.

- Az este célja, hogy a 7 jelenleg működő vadásztársaság tagjai egy közös estét együtt töltsenek, eszmét cseréljenek és egyáltalán a baráti viszonyt ápolják - nyilatkozta hírportálunknak Kovács Mátyás, az Előre Vadásztársaság elnöke. Sokadik éve gyűlnek össze a vadászok önfeledt szórakozás céljából, és mindig jó hangulatú rendezvények ezek.

A hangulatra tényleg senkinek sem lehet panasza: zsúfolásig megtelt a terem, és ahova az ember néz, vígan beszélgető, nevetgélő embereket lát - többen vadász egyenruhában. Hiába, a bőréből senki nem bújhat ki.

A köszöntő és az elismerések átadása után a verses, táncos produkcióké a terep. Immáron a látvány miatt sem panaszkodhat senki - a latin ritmusokra jönnek sorban az anatómia törvényeit meghazudtoló mozdulatok, nem is marad el a taps.

A produkciók befejeztével, a vadászok megcsillantották humorérzéküket: két megtermett vadászember táncos betétjét vetítették ki, amelyre még az is nevetésben tört ki, aki esetleg bevette volna a mosoly elleni tablettáját.

Ilyenre azért nem nagyon volt példa, mindenki mulatozni jött, amihez a vacsorát követően hozzá is láttak.

További képek itt!

Forrás: Promenád / Égető Réka