Ma 2017. július 26., szerda, Anna és Anikó napja van. Holnap Olga és Liliána napja lesz.
Huntland
Arion kutyatáp
 
autodoc.hu

Vadászok

  • 10716 Regisztrált
  • 1 Ma
  • 2 Ezen a héten
  • Legutoljára: MiskolcziAnita85

Ki van itt?

Oldalainkat 251 vendég böngészi

Média Partnereink 
gun magazin

Segítsünk!

csillagszem alapítvány
Várjuk szponzorok, szervezetek,
magánszemélyek pénzadományait,
és egyéb tárgyi segítségét
Evolveo
Csizma Shop 1
„Kelebiai dalia” PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Hírszerkesztő   
2017. július 12. szerda, 05:30

A képen látható őzbakot Balogh Attila ejtette el a tompai Kelebia Vadásztársaság (Bács-Kiskun megye) területén július 5-én.


A vadászatról a következőképpen számolt be lapunk számára:

„A bakvadászat az, amit a legjobban várok minden évben. Édesapám a tompai Kelebia Vadásztársaság tagja, életemben eddig három daliát lőttem, mind a hármat ezen a területen. Nem volt ez másképp az idei bakommal se. Aranyász József vadászmesterünkkel mentünk ki. A jól ismert köröket tettük meg, de valamiért nagyon gyér mozgás volt. A cél egy 300-350 gramm körüli „legény” elejtése lett volna. Ha az ember nem ismerné a vidéket, azt mondta volna, hogy itt egyáltalán nincsenek is őzek. Már este 8 óra fele járt az idő, amikor megláttuk „őt”. Két kukoricatábla között állt egy búzatarló közepén. A dűlő szélén rácserkeltünk Jóska bácsival, a vadászmesterünkkel, akivel életem első bakját is lőttem. Belenézett a távolságmérőbe és csak annyit mondott – 190 méterre van, lőjed gyerek – én pedig útjára engedtem a lövedéket. Az őz azonnal tűzbe rogyott, mire odasétáltunk hozzá, már ránk is szürkült. Szerencsénk volt a helyszínnel is, mert a homokszínű tarlón szinte még világított a vörösesbarna bundája.
Büszke vagyok a bakomra, az eddigi legszebb, amit terítékre hoztam. A jövő évben nagy valószínűséggel ismét a Kelebia Vadásztársaság keretei között fogom elejteni a soron következőt.”

Forrás: Vadászlap

Cimkék: kelebia , őzbak , vadászat
Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
Kérjük, hogy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni. Ha még nincs fiókja, akkor regisztráljon!

busy
 
Csizma Shop 1
 
Támogató parnereink:
magnum vadászbolt  huntland vadászbolt  demar vadászcsizmák, bakancsok, cipők  

Copyright 2007. Vadászmester Média Kft. - Vadász Magazin © - Készítette - JJmaxi Webdesign Studió - Minden jog fenntartva! - Vadászat - Vadászati Apróhirdetés - Vadászbolt - Vadászfegyver - Vadász Katalógus - Vadász Fotók - Vadászati Fórum