hamarosan nyit a fehovaA Kárpát-medence vadászainak és horgászainak nagyszabású találkozóján újdonságokat, felejthetetlen programokat, gyönyörű standokat és akciókat kínálunk látogatóinknak! Ízelítő a programokból:

„Magyarok Ázsia vadászösvényein” trófea bemutató együtt a Nadler kiállítással
A Fehova alatt az A pavilon éke lesz a 48 hihetetlen trófea, melyből 23 Ázsiából, 25 pedig Magyarországról érkezik a kiállításra.

Szenzáció! Portugáliából érkezik hozzánk a világ legnagyobb mobil akváriuma, mely 22.400 liter víz tárolására alkalmas. Az akváriumot Magyarország halai teszik majd színesebbé és érdekesebbé, valamint a versenyek, melyeket partnereink segítségével szervezünk. A bátrak összemérhetik tudásukat a profikkal a horgászversenyen. Ki fogja ki hamarabb a halat? Terveink között szerepel, hogy vadászkutya bemutatót szervezünk a mélyvízben, melyen a négylábúak megmutatják magukat munka közben.

Megújult arculattal az állami erdészetek
Az előző évekhez képest új külsővel, új standokkal jelenik meg a 22 állami erdészet az MFB és a HM Budapesti Erdőgazdaság összefogásával. Az erdészeteket, mint tisztást határoló erdőt látatja majd a nagyközönség, miközben Vivaldi muzsikája fokozza az erdei hangulatot.

HUNGEXPO KUPA Koronglövészeti Verseny
2011-ben először szervezünk HUNGEXPO KUPA Koronglövészeti Versenyt, melynek fővédnökei az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet. Várjuk azon lelkes versenyzők jelentkezését, akik saját jogon rendelkeznek fegyvertartási engedéllyel, és szeretnék megmutatni tudományukat a FeHoVa látogatóinak.

Vadászkutya szépségverseny
A szépséges négylábúakat felvonultató verseny mellett, ügyességi bemutatók, agárfuttatás, fajta bemutatás, sólyomröptetés csábítja majd a közönséget. Az A Vadászkutya magazin segítségével kutya divatbemutatót is tervezünk.

Agárfuttatás, kutya-kvíz
Szebbnél szebb, okosabbnál okosabb és ügyesebbnél ügyesebb négylábúak bizonyítják majd be, hogy nem véletlenül ők az emberek legjobb barátai. A gyerekek külön figyelmet kapnak majd a kutyás programok alatt. Vetélkedők várnak rájuk, melyek során kiderül, mit tudnak a házi kedvencekről. A jó válaszokat ajándékokkal jutalmazzuk! Így játékos formában tanulhatnak meg mindent, ami a kutyák életével, a kutyatartással kapcsolatos, de szó lesz a különböző fajták származásáról, sajátosságairól is.

A „Szlovák bemutató trófeákkal” betekintést enged Szlovákia vadászati, kulturális és gasztronómiai jelenébe tánckarral, trófeákkal, szlovák nemzeti ételekkel ismerkedhet minden érdeklődő.

Preparátor bemutató
A Diana szakiskola programja, melynek keretén belül preparátor bemutató, fegyverműszerész és vadászpuskaműves bemutató is látható lesz

Halászléfőző verseny, kóstolással
Kinek a főztje, szakácsa jobb? Ki nyeri a versenyt: Baja vagy Szeged? Látogatóink a bírák! A helyszínen megkóstolhatják és értékelhetik a két halászlé nagyhatalom főztjeit.

„Senior (veterán) szarvasbőgő bajnokok nemzetközi versenye” Ausztria, szlovákia és Magyarország kijelölt háromfős csapata méri össze tudását nemzetközi zsűri előtt.

Vadászkürt találkozó:
Március 19-én, szombaton kerül sor a VKE Magyar Vadászkürt Egylet bemutatójára. Az egy órás műsor tizenegy órakor indul  és fellépnek azok az élcsapatok, melyek az elmúlt évben az első magyarországi nemzetközi vadászkürtös versenyen, nemzetközi minősítést szereztek. Bemutatkoznak a szóló kategória győztesei, helyezettei és természetesen itt lesznek a gyerekcsapatok, melyek a magyar vadászkürtös kultúra utánpótlását biztosítják. Az egyórás műsorban több mint hatvan résztvevő fordul meg a színpadon, miközben bemutató jelleggel megszólalnak azok a hangszerek, melyek a nemzetközi versenyeken, a kürtös találkozókon, a vadászünnepeken és az esti terítékeknél, már oly sok kellemes percet szereztek a vadászoknak.

Katonai bemutatók, kalasnyikov összeszerelési verseny:
Fegyverügyességi versenyek a FeHOVA-n, a Militarytábor standján naponta 14 és 18 óra között. Ki rak össze leggyorsabban egy kalasnyikovot? És bekötött szemmel? A Fehova alatt kiderül! A verseny mellett lesz harckocsi bemutató és katonai taktikai bemutató is.
A standon bárki megnézheti az eredeti PSZH-t egy UAZ terepjárót, illetve minden érdeklődő betekinthet egy katonai körletbe a 70'-es 80-as évekből.

Afrika expo
Az Eleven 3D Open vadászíjász verseny és az IFAA Európa Bajnokság mellett a 25-ös pavilonban tekinthetik meg az érdeklődők a fekete kontinens civil szervezeteinek, kereskedelmi szereplőinek kiállítását, fotó- és tárgykiállítással egybekötve.


Hasznos információ:

Kedvezményes jegyvásárlás:
Honlapunkon már elővételben válthatók kedvezményes jegyek a kiállításra.

Jegylevásárlási akció:
Kiállítóink hozzájárulásával szeretnénk kedveskedni látogatóinknak. A kiállításra váltott belépőjegyek levásárolhatók a kiállítóknál! (Az akcióban részt vevő kiállítók listájáról és a további részletekről bővebb információ február közepétől a www.fehova.hu oldalon)

Találkozzunk 2011. március 17-20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Sok szeretettel várunk minden kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a vadászok, horgászok és természetbarátok leghangulatosabb találkozójára!

                                        A FeHoVa csapat

Bővebb információ: www.fehova.hu
0
0
0
s2smodern
powered by social2s