Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Huntland
Arion kutyatáp
 
autodoc.hu

Vadászok

  • 10711 Regisztrált
  • 0 Ma
  • 0 Ezen a héten
  • Legutoljára: kuruczl

Ki van itt?

Oldalainkat 478 vendég böngészi

Média Partnereink 
gun magazin

Segítsünk!

csillagszem alapítvány
Várjuk szponzorok, szervezetek,
magánszemélyek pénzadományait,
és egyéb tárgyi segítségét
Evolveo
Csizma Shop 1
Vadászati magazin Vadászati magazin Újságok Alkony Vadászmagazin 2014. december – január
Alkony Vadászmagazin 2014. december – január
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Hírszerkesztő   
2015. január 06. kedd, 06:30
A Tartalomból

Ismét az év végéhez közeledünk, az Alkony Vadászmagazin minden munkatársa Békés, Boldog Karácsonyt és Vadász sikerekben gazdag, boldog új évet kíván. Nézzük mit tartogat az idei év utolsó száma.

Vadászat rovatunkban egyik olvasónk, Remper István által küldött cikkét találják Farkas vér címmel, amellyel emléket szeretne állítani egy családtagjának, és eközben két érdekes vadászat történetét is megosztja az olvasókkal. Gazdag József ezúttal Szeptemberi idill című cikkét olvashatják egy érdekes és élményekkel teli vadászatról. Merkei Attila egy sikeres őzhívás élményeiről számol be.

Az I. Szent Hubertusz bajnokságról olvashatnak vadászkutya rovatunkban, amelyet a Vadex Zrt. szervezett és bonyolított le sikeresen hagyományteremtő céllal.

Muskéta rovatunkban Kovács László Háttérbe szorítva című cikkében a .308 Norma Magnumot vesszük górcső alá, amelyben az író megosztja tapasztalatait és érdekes, gyakorlatias módon igyekszik bemutatni a lőszert. Újdonságok rovatunkban megismerhetik a Longthorne söréteseket, a Wizz homloklámpáját, és bemutatunk egy forgópengés vadászkést is. Muskéta rovatunk folytatásaként Tógyer Imre a Wheaterby fegyvereket mutatja be, és közzé tesszük Kovács László felhívásának eredményét is. A Legendás lőfegyverek konstruktőre című cikkünk Samuel Colt-ról és az ő munkásságáról szól, olvashatnak továbbá Buffalo Bill elárverezett fegyvereiről is.

Egy új rovat indul mostani számunktól Koronglövészet címmel. Első cikkünkben az idén bekövetkezett egyesületi változásokról, új tisztségviselőkről és a szakágban ebben az évben sikereket elért sportolókról olvashatnak, illetve találnak egy versenynaptárat is a jövő évre vonatkozóan.November 5–7. között rendezték meg a XXIII. Nemzetközi Solymásztalálkozót Füzesgyarmaton. Gasztonyi Dániel cikkéből megtudhatjuk, hogy a 3 nap milyen eredményekkel zárult.Természetvédelmi rovatunkban az országban újra tömegesen megjelenő vörösnyakú ludakról lesz szó, illetve a lakott területeken élő fülesbaglyokról, amelyek a túlszaporodott rágcsálók természetes ellenségei. IX. alkalommal rendezték meg a Magyar Természetvédelmi és Biológiai konferenciát ennek összefoglalójáról és állásfoglalásáról olvashatnak. SOS-erdőmentés vadvédelem, e cikkben az Erdőmentők Egyesület tevékenységét és mindennapjait ismerhetik meg.Elindult Késmánia rovatunk, Fazekas József első cikkében a kés részeit ismerteti, a továbbiakban késekről, késkészítésről tájékozódhatnak és késkészítő mestereket is bemutatunk.Gasztronómiai rovatunkban karácsonyi ételekkel és ízekkel találkozhatnak. Kapalló G. Gyula ajánlata előételként az újévkor szerencsehozóként is emlegetett lencseleves szarvas kolbásszal, valamint megtalálják a diós-zsályás vaddisznófasírt receptjét is. Főételként borban pácolt nyulat készít kucsmagombával végül desszertként egy különleges borkocsonyát ajánl.
Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
Kérjük, hogy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni. Ha még nincs fiókja, akkor regisztráljon!

busy
 
Csizma Shop 1
 
Támogató parnereink:
magnum vadászbolt  huntland vadászbolt  demar vadászcsizmák, bakancsok, cipők  

Copyright 2007. Vadászmester Média Kft. - Vadász Magazin © - Készítette - JJmaxi Webdesign Studió - Minden jog fenntartva! - Vadászat - Vadászati Apróhirdetés - Vadászbolt - Vadászfegyver - Vadász Katalógus - Vadász Fotók - Vadászati Fórum