Olyan lelkes fotósok jelentkezését várják, akik megfelelő objektívállománnyal, valamint professzionális fotós felszereléssel rendelkeznek, imádják az állatokat, és nem utolsósorban a Budakeszi Vadaspark a kedvenc helyük a kikapcsolódásra.
A Budakeszi Vadaspark a következőket biztosítja jövendőbeli fotósának:

a Vadaspark Facebook-oldalán és honlapján publikálják a náluk készült fotókat, igény szerint külön feltüntetve a fotós nevét, weboldalának címét, egyéb elérhetőségeit
egész évben korlátlan belépést 2 fő részére a Budakeszi Vadasparkba és gondozói kísérettel a kulisszák mögé is
ingyenes belépés 2 fő részére a Vadaspark Erdei Kalandpark pályáira
 Az elvárás:

havonta minimum 15 jó minőségű, nagy felbontású, profi fotó a Budakeszi Vadasparkban élő legalább 10 különböző állatról, mely fotókat szabadon felhasználhatják
 
Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet, az üzenet tárgya: „Önkéntes fotós” legyen.

A jelentkezés módja: a jövendőbeli fotós küldjön 2-3 állatfotót az eddigi legjobban sikerült munkáiból (megtekintésre), és néhány sort arról, hogy miért szeretne a Vadasparkban fotózni. A legjobbak próbafotózáson vehetnek részt, mielőtt hosszútávra „leigazolnak” a Budakeszi Vadaspark önkéntes fotós csapatába.
 
Bővebb információ: Jaloveczky Viktória (06/20-661-7972)