Már lehet készülni. Ez a mondat egy kissé talányos, de máris érthető lesz.
Semjén Zsolt, hazánk első számú vadásza, miniszterelnök-helyettes februárban a FeHoVa megnyitóján hivatalosan is bejelentette, hogy az 1971-es vadászati világkiállítás ötvenedik évfordulójára emlékezve, a jubileum alkalmából a magyar vadásztársadalom 2021-ben újra vadászati világkiállítást rendez.

Nem kérdés, erre készülni kell, és nemcsak a fővárosban, három vidéki városban is, így Hatvanban, Keszthelyen és történetesen Vásárosnaményban is, vagyis szűkebb keleti régiónkban.

Hogy miért pont Vásárosnaményban? A válasz roppant egyszerű: Kiss B. Zoltán magán vadászati múzeuma kiváló alapot ad egy ilyen nagyszabású rendezvény kísérő programjaihoz. A még sikeresebb jubileumi ünnephez maguk a vadászok is hozzájárulhatnak, elsősorban azok az idősebb vadászbarátok, akik ott voltak 1971-ben a fővárosi eseményen.

Relikviákat, fotókat várnak a vásárosnaményi programok szervezői, illetve bármilyen olyan tárgyat, kiadványt is fel lehet ajánlani, amit őriznek, megőriztek a vadászok vagy örökségbe kaptak a fiatalabb generációk tagjai, hogy mindezzel a térségi jubileumi rendezvényt gazdagítsák.

Az esemény után mindenki visszakapja ereklyéjét, értéktárgyát. Most az a legfontosabb, hogy minden vadász előkeresse ezeket a régi emlékeket, illetve jelezze, hogy vagy vannak emléktárgyai.

Cím: Felső-Tisza-vidéki Vadgazdák Szövetsége
4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 25.
E-mail-cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Forrás: Kelet