mecsextemA Zselici Csühögő május 9-től már menetrendszerűen közlekedik hétvégenként és ünnepnapokon, egyelőre kizárólag a nyitott kocsikkal. Almamellék állomásról 10, 12 és 14 órakor indul járat Sasrétre, ahonnan visszafelé 11, 13 illetve 16 órakor közlekednek a szerelvények.

gemenc erdei vasut tel2020. február 15-én - Romantikus erdei vasutas utazásra és egy finom ebédre invitáljuk a szerelmeseket.

laev fazola koho lillafuredSzombattól ismét elindulnak az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai, amik a koronavírus-járvány miatt a Kormány által meghirdetett veszélyhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően március 17. óta nem közlekedtek.

karacsonyi ajandek budakesziKülönleges ünnepi programmal zárja az évet a Budakeszi Vadaspark december 15-én, vasárnap: az Állatok karácsonyán megajándékozzák a park lakóit, az állatsimogatóban pedig karácsonyfát állítanak.

budakeszi vadaspark egyetemi orakÁprilis végétől élőben követhetik a Budakeszi Vadaspark látogatói a parkban folyó látványetetéseket és tréningeket a Facebookon.

gemenc telapoA „Segíts a Mikulásnak!” elnevezésű rendezvényen az erdő állatai is kapnak csemegét

vadasznapTrófeabemutató, virtuális lövészet, vadászkutya bemutató és vadászbál is színesíti a Regionális Vadásznap és trófeabemutató pénteki programjait Szigetváron.

belavar turaA 2019. október 26-ra meghirdetett szakvezetéses túránkat ajánlom szíves figyelmükbe.