mikulasvonat eszakerdoA Diósgyőri Mikulásvonat 15 éve Magyarország legtöbb látogatót vonzó Mikulás programja, ahol olyan ádventi hangulatot tud varázsolni a hegyek között kanyargó kisvasút és az ünnepi díszbe öltöztetett Lillafüred, hogy tényleg a Mesebirodalomban érezzük magunkat.

lombhullato 171028 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. október utolsó szombatján idén is megrendezi hagyományos mahócai szezonzáró vonatozását.

mariapocs trofeaszemleA szervezők minden érdeklődőt várnak október 21-én Máriapócsra, ahol az erdők, mezők pásztorainak zarándoklata keretében hallgathatják meg a szentmisét, és méltó környezetben csodálhatják meg a megye nagyvad-gazdálkodásának eredményeit.

andokutvas2017Az Északerdő Zrt. Vadászkürt Expressz fantázianévvel múlt szombaton is elindította szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasút (LÁEV) mahócai szárnyvonalára, Andókútra.

gemencezernyiszine csontosp2017Sétahajózással egybekötött gyalogtúra a Gemenc Zrt. szervezésében

zala erdhet2017Program címe: Ismerkedés a Zalakarosi Parkerdővel

kamonokocetr20111025A Kámoni Arborétumért Egyesület és a NAIK Erdészeti Tudományos Intézete tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója és Bánó István születésének 100. évfordulója alkalmából 2017. október 23-án tartandó megemlékezésre.

vadaszkurt ex 170930 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ez évben is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton.