jokai csaladi nap 2017 kg w“Természet és Örökség – Budapest természeti értékei” címmel 2017. szeptember 16-án szombaton 10 és 17 óra között családi napot szerveznek a Fővárosban a Jókai-kertben (Bp. XII. kerület Költő u. 21.) működő szervezetek.

gemenc hajoA nemzeti ünnepen kisvasutazással egybekötött sétahajózással várja a turistákat a Gemenc Zrt.

szarvasboges pilisIdén ősszel is folytatódnak a Pilisi Parkerdő Zrt. nagy sikerű szarvasbőgés túrái.

kacsi vadetelfozo versenySzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, a 2017. augusztus 19-én Martfűn megrendezésre kerülő Jász-Nagykun-Szolnok megyei Vadásznapra.

vadex vadgasztro fesztivalA VADEX Mezőföldi Zrt. nem csak Fejér megye legnagyobb erdő- és vadgazdálkodója, hanem az ország egyik legjelentősebb vadhús felvásárlója, feldolgozója és értékesítője.

XIII. alkalommal tartják meg Sümegen a Szent Jakab Napokat, ahol az Országos Agarász Egyesület (OAE) agarász bemutatót és magyar agár fajtaismertetést tart.

allatkertHatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják.

Óhazától Hunniáig – Ázsia vadvilága kiállítás került megrendezésre 2017. április 21–május 7. között Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.