A Gemenc Zrt. különleges programsorozattal várja a természet kedvelőit a hosszú hétvégén

Az Ipoly Erdő Zrt. április 17-én, Húsvét hétfőn, minden érdeklődőt szeretettel vár a Nyírjes Füvészkertben és Vadasparkban, ahol egész nap, számos program szolgálja a tartalmas kikapcsolódását az egész családnak.

Június 3-án, a nemesnádudvari Máriavölgye pincesoron újfent megrendezik a Nemesnádudvari Vadgasztronómiai és Borfesztivált.

Az OMVK Fejér megyei Szervezetének Oktatási Bizottsága, és a Magyar VADÁSZLAP, elsőként nem csak a hivatásos vadászoknak, hanem a sportvadászoknak is tart szakmai napot, május 12-én (pénteken) Kápolnásnyéken, 9.30 órai kezdettel, a DFT Eseményközpontjában (2475 Kápolnásnyék, Kazinczy utca 22-30.).

A Gemenc Zrt. az ébredő természet csodálatos világát mutatja be

A Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft., a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség, Füzérradvány Község Önkormányzata és az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2017. április 29-én, kilencedik alkalommal rendezi meg a Füzérradványi vadásznapot.

A Földművelésügyi Minisztérium 27. alkalommal idén is csatlakozik a Föld Napja nemzetközi programhoz a többi 192 országgal együtt – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón.

A Zalaerdő Zrt., a Csömödéri Állami Erdei Vasút és a Zakatoló Erdészeti Erdei Iskola sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a húsvéti járatára és a húsvétváró foglalkozásokra Csömödérbe.