szarvasbőgő verseny10. alkalommal rendezzük meg a St. Hubertus Vándorkupa Nemzetközi Szarvasbőgő versenyt Gödön a Nemeskéri-Kiss kúriában.
FELHÍVÁS

10. St. Hubertus Vándorkupa
Nemzetközi Szarvasbőgő verseny
2010. november 3.


10. alkalommal rendezzük meg a St. Hubertus Vándorkupa Nemzetközi Szarvasbőgő versenyt Gödön a Nemeskéri-Kiss kúriában november 3-án St. Hubertus nap keretében.

Várjuk minden olyan magyar és európai vadász jelentkezését, aki a szarvasbőgés tudományát nem csak gyakorolja, hanem tudását, tehetségét össze is akarja méretni más szarvasbőgők tudásával és szívesen vesz részt egy baráti erdész-vadász találkozón, tapasztalatcserén. Külön örömünkre szolgálna, ha hölgyek is jelentkeznének erre a versenyre.
A versenyzők regisztrálása 2010. november 3-án 13.00 órától történik a Nemeskéri-Kiss kúriában. A verseny 14.00 órakor kezdődik és az eredményhirdetést 16.00 órára tervezzük.
17.00 órakor lesz az ünnepi St. Hubertus mise a gödi Gaude vegyeskórus és vadászkürtösök közreműködésével. A misét Havas István piarista lelkész celebrálja.
A mise után hagyományos koccintás a Zwack Unicum Zrt. St. Hubertus vadászitalával, és minden versenyzőt, valamint a zsűritagokat várjuk egy közös baráti vacsorára.
Kérjük a versenyen való részvételi szándékot az alábbi elérhetőségeken előzetesen jelezni szíveskedjenek.
Telefon: Murvai Zoltán +36-30/990-1948, Kocsis Marianna +36-30/210-2531,
Fax: +36-27/345-304, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

A jelentkezésnek az alábbiakat kell tartalmaznia:
- versenyzők neve, címe, telefonszáma
- közös baráti vacsorán való részvételi szándék

Vadászbarátsággal:

Göd, 2010. október 12.


Murvai Zoltán
rendező