sisi bál 2010Jótékonysági rendezvénysorozat zajlik a jövő héten "2010 Sisi és a Vadászat" címmel Ráckevén. Díszvendég: Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg.
EGÉSZ HÉTEN megtekinthető

● Erzsébet királyné és a divat c. kiállítás (dámalovagló-, koronázási-, csillagruha, stb.) - Czédly Mónika ruharekonstrukciói

● Savoyai Kastély és Park programjai (kiállítás, 18 órától divatbemutató)

HÉTFŐ (november 15.)

18.00 h Kamarazene a monarchia korából

KEDD (november 16.)

19.00 h Sisi Vadász Gála, Habsburg-Lothatringiai Mihály főherceg társaságában

A szervezők az első SISI Bál megrendezésekor is fontosnak tartották a társadalmi szerepvállalást, a rászorulók támogatását. Az akkori tombolán befolyt 130.000 forintot a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinika kis betegeinek adományozására fordították.

A II. SISI Bál és a hozzá kapcsolódó rendezvénysorozat kapcsán még nagyobb felelősséget és kötelességet éreztek segíteni a bajbajutottakon. Az iszapkatasztrófa olyan mértékű kárt okozott a területen élő embereknek, ami mellett senki nem mehet el szó nélkül, ezért úgy döntöttek, hogy a „Sisi és a Vadászat" eseményeit JÓTÉKONYSÁGI PROGRAMMÁ alakítják, aminek keretében mindenki, aki részt vesz az eseményeken, személyesen vagy cégén keresztül is támogatóvá is válik. A támogatás összegét a MAGYAR KÁRMENTŐ ALAP számlájára utalják a rendezvénysorozatot követő napon.

2010, a vadászat jegyében - www.sisibal.hu

Ráckeve, Savoyai Kastély
2010. november 15-21.

Forrás: Esti Hírlap