fehova2011. március 17-20. között tart nyitva az idei Fegyver Horgászat Vadászat kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A most 18. alkalommal sorra kerülő nemzetközi bemutatóra Portugáliából hozzák Európa legnagyobb, 22.400 literes mobil akváriumát. A akvárium-show mellett még számos egészen különleges programot kínál az idei FeHoVa.

A kiállítás kísérő programjainak szervezésében a kezdetektől fogva oroszlánrészt vállalnak a vadászati közösségek, a szakújságok. Az idei szenzáció a Nimród Vadászújság és a Hungexpo Zrt. a „Magyarok Ázsia vadászösvényein" című, 23 gyönyörű ázsiai vadásztrófeából álló gyűjteménye, amely még kiegészül a 2009-2010-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatással, és az évente megrendezendő Nadler-kiállítással.

A FeHoVán először hirdették meg a HUNGEXPO KUPA koronglövő versenyt, de a csendes fegyver, a vadásznyíl mesterei is összemérhetik majd tudásukat a Magyar Ijász Szövetség szervezésében zajló ELEVEN 3D Open és az IFAA ELAC 2011 (Európa Bajnokság) fordulóin.

A hagyományos programokra is számíthat a nagyközönség: kutya-gazda szépségverseny, vadászkutyák és sólymok műsora, fegyverműves és preparátor bemutató lesz a vadászat iránt érdeklődőknek; botpróbapálya, halászléfőző verseny, horgászmúzeum és műlégy készítő iskola várja a „pecásokat".

A kiállítás a korábbi évekhez hasonlóan sok kiállítóval, az áruk és szolgáltatások bőséges kínálatával fogadja a közönséget. A nemzetközi piacot reprezentáló cégek bemutatkozása, a termék és szolgáltatáskínálat, a színvonalas programok együttesen élvezetessé teszik a kiállítást, egyszersmind tekintélyt kölcsönöznek a budapesti rendezvénynek. A hazánkban egyedülálló seregszemle az első-második helyen áll a hasonló rendezvények európai rangsorában.

Forrás: Euroastra