dianák formaruhábanÖrömmel értesítek mindenkit, hogy a Vadászati Kulturális Egyesület Diana Vadászhölgy Klubja idén is aktívan részt vesz a 2011. március 17. és 20. között megrendezésre kerülő 18. FeHoVa kiállításon.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a legapróbb látogatóknak szeretnénk örömet okozni azzal, hogy az eddig is nagy sikerrel működtetett gyermekfoglalkoztatóval várjuk a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. A korábbi évekhez hasonlóan idén is kézműves és egyéb foglalkoztató programokkal, játékokkal, játékos vetélkedőkkel, profi arcfestőkkel és kosárfonóval várjuk a FeHoVá-ra kilátogató gyermekeket.

Mindemellett számtalan újdonsággal és rendkívül gazdag programmal találkozhatunk majd a FeHoVán. Először mutatkozik be mind a 22 állami erdőgazdaság egységesen, a standjukat pedig az idén 20 éves Vadászati Kulturális Egyesület Képzőművész Körének alkotásaiból rendezett kiállítás díszíti majd. A kiállítás keretén belül helyet kap Keszthely Jenő fantasztikus „Száz év, száz vadász” intarzia sorozata is. A Nimród Vadászújság jóvoltából tekinthetik meg az érdeklődők a „Magyarok Ázsia vadászösvényein” című trófea-bemutatót (23 gyönyörű ázsiai vadásztrófeával), kiegészítve a 2009-2010-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatással. Újdonság lesz az I. Hungexpo Kupa koronglövő verseny, mely egy csodálatos Beretta fegyverért folyik majd, de a számtalan érdekesnél érdekesebb hagyományos program (vadászkutya szépségverseny, vadászruha bemutatók, stb.) is kellemes kikapcsolódást ígérnek az egész családnak. A horgászoknak is jut az újdonságokból: Portugáliából hatalmas, 22.400 literes akvárium érkezik, melyben horgászversenyek, horgászbemutatók és kutyabemutatók is megrendezésre kerülnek.

A korábbi évek hagyományait folytatva a FeHoVa keretén belül rendezzük meg az Országos Diana Találkozót, melyen megbeszélhetjük az elmúlt év eseményeit, programjait, problémáit, és elkészítjük az idei évi programtervünket, ennek megfelelően pedig költségvetésünket.
A találkozó helyszíne: HUNGEXPO területe (Budapest, X. Albertirsai út 10.)
„K” pavilon, konferenciaterem
A találkozó időpontja: 2011. március 18. (péntek), délelőtt 11 óra (Találkozzunk 10:45 körül a VKE standjánál (A/302), ahonnan együtt átsétálunk a „K” épületbe).
Néhány megyétől már megkaptam a tervezetet, a teljes terv összeállításához azonban kérek minden megyei szervezetet, hogy legalább vázlatos program- és költségtervvel érkezzen a találkozóra! Azokat, akik már rendelkeznek a Diana Vadászhölgy Klub egyenruhájával, kérem, hogy lehetőség szerint a találkozóra az egyenruhában érkezzenek, annak érdekében, hogy a Klub egységét és összetartását minél magasabb szinten demonstrálhassuk a szakmai- és a nagyközönség előtt egyaránt.
Úgy döntöttünk, hogy a gyerekfoglalkoztató falait idén kivételesen a Diana Vadászhölgy Klub képzőművész tagjainak munkáival szeretnénk ékesíteni. Kérem ezért azokat a tagjainkat, akik szeretnék, hogy munkáik a FeHoVá-n bemutatásra kerüljenek, jelezzék nekem az ismert elérhetőségeim valamelyikén (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (70) 702-5164 vagy (30) 962-0930). Fontos tudni, hogy csak azokat a munkákat tudjuk kiállítani, amit legkésőbb 2011. március 16- án (szerda) reggelig a FeHoVa kiállítás területére eljuttattok, és amelyeket legkésőbb 2011. március 20- án (vasárnap) este el is visztek. Nincs tehát lehetőség arra, hogy a munkáitokat mi szállítsuk, és arra sincs, hogy a kiállítás bontása után őrizzük.
A kiállításról bővebb információt a http://www.fehova.hu- n találtok. Nagyon bízom a találkozásban, és továbbra is maradok őszinte barátsággal és vadászüdvözlettel


Bán Beatrix
elnök