vadászatMárcius 10-én már negyedik alkalommal rendez együtt különleges műsort az Egri Kulturális és Művészeti Központ és Gonda László.
Az ismerősök és az egyéniségek éjszakának átütő sikere után a szervezők ezt az estét a vadászatnak szentelik.

A vadászatnak a szó legszélesebb értelmében. Gondolják csak végig, hogy az erdei vadakon kívül mi mindenre lehet még vadászni! A műsort ezúttal is a kiváló zongorista, előadóművész, Gonda László szerkesztette és ő lesz az est egyik házigazdája is. Az ő személye garancia arra, hogy színvonalas szórakozásban lesz részünk. A másik házigazdát, ifj. Báder Ernőt sem kell bemutatnunk, mint nagyszerű zenekara prímását és mint hegedűművészt is ismeri az egri közönség. Két férfi közé mindig szükséges egy szép fiatal nő. Ezt a szerepet ezúttal Dr. Kun Edit a Nimród vadászújság kiadói igazgatója tölti be. A rang jelzi, hogy komoly szerepet tölt be a vadászok között, azonban a nagyközönség inkább csodálatos vadászati témájú képeiről ismeri, többek között a plakáton látható festmény is az ő alkotása.

A műsor első felében nagyszerű színészek, zenészek, énekesek és táncosok szórakoztatják a közönséget, köztük befutott művészek és szépreményű kezdők is.
Az est sztárvendége Bangó Margit Kossuth-díjas és Magyar Örökség Díjas művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje tulajdonosa, aki 1994-ben elnyerte a japán nagyművészek díját is. A művésznő töretlen népszerűsége és sokoldalúsága évtizedek óta bűvöli el a világot. Bangó Margit kísérői az est folyamán Gonda László nagyszerű zenészekből (File Sándor, Horváth Plútó József, Esze Tamás) álló zenekara és ifj. Báder Ernő cigányzenekara.
A műsor fővédnökei: OláhCsaba, a Vadászati Kulturális Egyesület Elnöke, Farkas László Márton, az Országos Magyar Vadászkamara Heves Megyei Területi Szervezetének Elnöke, a Heves Megyei Vadászok Vadgazdálkodók és Természetvédők Szövetségének Elnöke

Jegyek korlátozott számban már kaphatók a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és a Bartakovics Béla Közösségi Ház épületében.

Részletes műsor

2012. március 10. szombat
20.00

A VADÁSZAT ÉJSZAKÁJA

Sztárvendég BANGÓ MARGIT Kossuth-díjas és Magyar Örökség Díjas művész
Házigazdák: Gonda László zongorista, előadóművész, Ifj. Báder Ernő prímás, előadóművész, Dr. Kun Edit, a Nimród vadászújság kiadói igazgatója

Fellépnek:
Berkecz Evelyn jazzénekes, Baráth Zoltán színművész és barátai, Panyi Tibor harsonaművész, Benyó Tibor trombitaművész, Csámpai Károly zenész, előadóművész és barátai, Ifj. Báder Ernő prímás, előadóművész, Bohács István, Rohácsi Károly, Almádi Balázs, a „Nógrádi Három Tenor”, KápolnaiMária Edit rím-improvizatőr, Szalkári Réka és Kotroczó József vokalisták, Bezzeg Dorina és Tóth Renátó, Tóth Enikő és Laczházi Bálint akrobatikus rock and roll táncosok, ifj. Báder Miklós szintetizátoros „zenészpalánta”

Zenészek:
a Gonda László Quartett, Ifj.Báder Ernő Cigányzenekara, Gonda László-zongora, Esze Tamás-jazz gitár, Horváth PLUTO József-basszusgitár, File Sándor-dob ,ifj. Báder Ernő-hegedű, Báder János-brácsa ,Báder János Dzsoni-cimbalom, , Báder Péter-nagybőgő
A műsor fővédnökei:
Oláh Csaba, a Vadászati Kulturális Egyesület Elnöke
Farkas László Márton, az Országos Magyar Vadászkamara Heves Megyei Területi Szervezetének Elnöke, a Heves Megyei Vadászok Vadgazdálkodók és Természetvédők Szövetségének Elnöke
Belépő: 2.500 Ft, elővételben:2.000 Ft
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

Forrás:
EKMK, Simon Klára