zlatan ibrahimovicsMivel Svédország lemaradt a tavalyi labdarúgó-világbajnokságról, Zlatan Ibrahimovics sem utazhatott el Dél-Afrikába.
A hórihorgas támadó azonban bepótolta az egzotikus utat, csillapíthatatlan szenvedélyének hódolva feleségével vadászni ment a szivárványországba.

Imádja az állatokat, amikor azonban fegyver kerül a kezébe, Zlatan Ibrahimovics nem ismer kegyelmet. Az AC Milan svéd csatára egy dél-afrikai szafaritúrával pihente ki a idény fáradalmait. Magával vitte feleségét és két baráti családot Dél-Afrikába, ahol jávorszarvast lőttek.

"Zlatan és Helena is kiváló vadászok, határozottak és türelmesek, ha meglátják a vadat" - mondta a kísérőjük.

A svéd válogatott labdarúgó az afrikai kaland után néhány napot szülővárosában, Malmőben töltött családjával, majd Olof Mellberggel, a kiváló svéd védővel együtt a Stockholm közelében fekvő saját szigetére utazott újabb pihenőnapokra. A Milan-szurkolók persze nem sajnálják a hosszú lazítást Ibrától, hiszen az előző idényben sokat tett a rossonerik bajnoki aranyérméért. Egy kipihent, feltöltődött Zlatan pedig a Bajnokok Ligájában is hasznára lehet Massimiliano Allegri vezetőedző együttesének.

Forrás: Samsungsport