Zsuzsi kisvasut mti czegledi zsoltA járvány elleni védekezés keretében, a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az állami erdőgazdaságok 2020. március 17-től szüneteltetik az erdei vasutak személyszállítását, erdei szálláshelyek, erdészeti erdei iskolák működtetését, valamint átmenetileg bezárják a közjóléti turisztikai központokat, erdei múzeumokat és kiállításokat.

Az erdő látogatása - amíg Magyarország Kormánya ettől eltérően nem rendelkezik – továbbra is lehetséges. A parkerdők, nyitott arborétumok, tanösvények, turistautak továbbra is látogathatóak, azonban ebben az esetben is kerülni kell a csoportosulást, és fokozottan figyelni a járványügyi intézkedések betartására.
A járványt megelőző intézkedések nem érintik az állami erdőgazdaságok erdősítési és termelési üzletágait, az Országfásítási Programban végzett tevékenységüket.
Társaságunk szintén 2020. március 17-től határozatlan időtartamra korlátozza a készpénzforgalmat a Társaság pénztáraiban. Megkérjük kedves vevőinket, hogy vásárlási szándékukat telefonon jelezzék erdészeteink felé! A ZALAERDŐ Zrt. az egyeztetést követően számlát vagy előlegbekérőt állít ki, amit postai illetve elektronikus úton juttat el a vevőhöz. A megvásárolt termék vagy szolgáltatás ellenértékét átutalással kérjük fizetni.
Továbbá felhívjuk a kedves Látogatók figyelmét, hogy a Nagykanizsai Kilátóban a mai naptól (2020.03.17.) kizárólag bankkártyával lehet fizetni a jegyért!
Amennyiben kérdésük merülne fel, weblapunkon a Kapcsolat menüpontban megtalálják kollégáink elérhetőségét, mind a szakmai ágazatokért, mind a turisztikai szolgáltatásokért felelős személyekét, illetve erdészeteink elérhetőségeit is.
Köszönjük látogatóink és vendégeink szíves megértését!

Forrás: Zalaerdő Zrt.