orvadászt keres a rendőrségEgy orvvadász fegyverének eltévedt golyójára gyanakszik az a halasi férfi, akit majdnem fejbelőttek saját autójában. Centiken múlt, hogy nem találta el a golyó a sofőr fejét.
A lövés múlt héten kedden dördült el, de a rendőrség csak most adott róla felvilágosítást. Úgy tudjuk, hogy a helyi, de külföldön dolgozó férfi közeledett a Keceli út környékén található tanyája felé, amikor nagy csattanásra lett figyelmes. Megállt az autóval, és akkor vette észre, hogy a jobb hátsó ajtón minden bizonnyal egy golyó ütötte lyuk tátong.

A rendőrség megerősítette értesüléseinket. – November 16-án egy 39 éves, kiskunhalasi férfi tett bejelentést a rendőrségre, mert aznap Kiskunhalas külterületén valaki megrongálta az autóját. A helyszíni szemle során kollégáink a járművön egy lövedék okozta sérülést találtak – mondta el lapunknak Mihályné Bornemissza Eleonóra, a megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A rendőrség által meg nem erősített információink szerint a lövedék áthatolt a kocsi hátsó ajtaján és az anyósülésen. A golyó végül elsuhant a sofőr arca előtt és a lehúzott bal első ablakon távozott. Személyi sérülés a szerencsének köszönhetően nem történt. Az ügyben a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rongálás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Baon