őz tévedt a belvárosbaA kisalfold.hu információi szerint az eltévedt őz a Széchenyi téren egy porcelánboltba is beszaladt.
"Másodpercek alatt történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy az üzletben tartózkodó vásárlónk elkezdett sikoltani.

Az őz a bejárati ajtót a fejével lökte be, de amint belépett a rémült állat a boltba, az ajtó rögtön becsukódott utána. Nem tudok mást mondani, az egész helyzet bizarr, szürreális volt.

Szerencsére volt olyan lélekjelenlétem, hogy nem vesztettem el a fejem, s a bejárati ajtót kinyitottam rögtön.

Közben az őz körbejárt, körülbelül 20 métert tett meg a boltban. Ezt követően újra az ajtónál termett, s kiszaladt a Széchenyi térre.

Az üzletben csodával határos módon senki sem sérült meg, s egyik porcelán sem törött össze. Még most is teljesen a történtek hatása alatt vagyok" - mondta a kisalfold.hu-nak a győri Vadrózsa Porcelánbolt név nélkül nyilatkozó üzletvezetője.   

15.14

"Való igaz, hogy őz szaladt Győr belvárosában dél és 13 óra körül. Amint megtudtuk a hírt, munkatársaim rögtön a belvárosba indultak, de már csak hűlt helyét találták az őznek.

A belvárosban sétáló szemtanúk azt mondták, hogy az állat a Király utcán kifelé futott a történelmi negyedből" - erősítette meg portálunk információját Pintér Csaba, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője. Szeghalmi Balázs 

Forrás: Kisalföld