Az OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete az egész megyére kiterjedő dúvad gyérítési programot hirdet meg.
A program időpontja:
2015. február 20. (péntek) 00.00 órától március 01. (vasárnap) 24.00 óráig.
A program során elejthető minden jogszabályban engedélyezett „Egyéb apróvadfajok” besorolásba tartozó (79/2004. (V.4.) FVM rendelet 5. számú melléklete szerint) vadászható vadfaj, a jogszabályban engedélyezett módszerrel és eszközökkel, egyéni és társas vadászati móddal.

Mivel az ellenőrzés lehetőségei erősen korlátozottak, kérjük a vadgazdálkodókat és a vadászokat ne éljenek vissza ezzel, mindenki csak a megjelölt időben és csak a saját területen terítékre hozott példánnyal vegyenek részt a versenyen.

A programban részt vevő vadászatra jogosultak közül a nettó vadászterületre vetített legnagyobb terítéket produkáló jogosult, valamint az első három legeredményesebb vadász díjazásban részesül.A gyérítési program során terítékre került egyedeket egy közös terítéken mutatjuk be, és itt kerül sor a verseny eredményhirdetésére is.
A terítékre 2015. március 05-én (csütörtök) du. 14.00-kor kerül sor Vadgazdálkodási Tájközpont területén (Bőszénfa, Malom u. 3.).
Részletes információ Dr. Varga Gyula az OMVK SM. Területi Szerezet hivatásos vadász alelnökétől és Kemenszky Péter OMVK SMTSZ titkárától kérhető.

Az elejtett példányokat megjelölve a fenti helyszínre kérjük elhozni és 13.30-ig kérjük a szervezőknek leadni.

A programra az OMVK Somogy Megyei Területi Szervezeténél lehet jelentkezni e-mail-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon Máj Orsolyánál a 82/ 526-288-as telefonszámon.

Vadászüdvözlettel:

Dr. Varga Gyula
OMVK SM Területi Szervezet
hivatásos vadász alelnök