A Zalaerdő Zrt. fotópályázatot hirdet mindazon 16 éven felüliek számára, akik részt vesznek az idei Zalai Vadászati Évadnyitón 2015. augusztus 29-én a Sohollári-völgyben!

Nevezési feltételek:
A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala 1500 pixel. Formátum: JPG. Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton. A pályázat témája kötetlen!
A képek fájlnevét ékezet nélkül az alábbi módon tüntessék fel:
Vezeteknev_Keresztnev_Kep_cime_Sorszam.jpg

A nevezés módja:
Egy pályázó maximum 5 képpel pályázhat, amit e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldhet el. Kérjük a pályázó teljes nevét, postai címét, e-mail címét és telefonszámát feltüntetni! (A beérkezést egy válasz e-mailben jelezzük.)
Nevezési díj nincs!

Beérkezési határidő: 2015. szeptember 18. 12 óra

Az első három helyezett értékes könyv- illetve tárgyjutalmakban részesül. A pályázat fődíja egy 15 ezer forint értékű ajándékcsomag.
A beküldött pályamunkák legjobbjait közzé tesszük az erdőgazdaság honlapján, illetve internetes közösségi oldalain, valamint a jövő évi vadászati évadnyitón kiállítást szervezünk belőlük.
A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó.
A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött fotókat a Zalaerdő Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja. A munkákat – a szerzők nevének megadásával – különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.

A díjazott alkotásokat 3 tagú zsűri választja ki:
Pintér Csaba, a Zalaegerszegi Erdészet igazgatója
Seres Péter, fotóriporter, a Zalaegerszegi Sajtófotó Kiállítás szervezője
Varga György, az MTI fotóriportere