vizslaA seregszemle szombaton lesz Kaposváron; kétfős belépőt és hozzá parkolójegyet nyerhet. Nézzen gyönyörű, ügyes és okos ebeket! Gyermekeknek a rendezvény amúgy ingyenes.

A Somogy Megyei Kinológiai Egyesület (korábban a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Kaposvári Szervezete) 2013. június 22-én szombaton, Kaposváron, 09.30 órai kezdettel Országos Vadászkutya Kiállítást rendez.

Helyszín: Kaposvári Kutyakiképző Iskola (Városi Sportcsarnok, Zaranyi ltp. mögött)

A program:

09.30.: megnyitó

10.00.: bírálatok megkezdése

14.00.: best in show: gyermek kutyapár, fiatal felvezető, kutyapár, tenyészcsoport, legszebb magyar fajta, legszebb kaposvári kutya, legszebb junior (fiatal) kutya, a kiállítás legszebb kutyája

A rendezvény látogatása 12 éves korig ingyenes.

A kétfős belépő és a hozzá tartozó parkolójegy az Öné lehet, ha jól válaszol az alábbi kérdésre, beküldi a helyes választ és szerencséje is van.

Melyik kutyafajta nem a vadászatban segíti az embert?


a, tacskó

b, vizsla

c, kuvasz

d, kopó

A megfejtéseket névvel, címmel és telefonszámmal ellátva várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Pénteken délben sorsolunk, mert a belépőt délután már át is adjuk. A nyertes email-ben értesítjük.

Forrás: KaposPont