Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Huntland
Arion kutyatáp
 
autodoc.hu

Vadászok

  • 10711 Regisztrált
  • 0 Ma
  • 0 Ezen a héten
  • Legutoljára: kuruczl

Ki van itt?

Oldalainkat 449 vendég böngészi

Média Partnereink 
gun magazin

Segítsünk!

csillagszem alapítvány
Várjuk szponzorok, szervezetek,
magánszemélyek pénzadományait,
és egyéb tárgyi segítségét
Evolveo
Csizma Shop 1
Vadászati magazin Vadászati magazin Napi sajtó 1,1 milliárd dollár jut az Egyesült Államokban a vadvédelemre
1,1 milliárd dollár jut az Egyesült Államokban a vadvédelemre PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Hírszerkesztő   
2017. június 16. péntek, 05:10
Az USA belügyminisztere Ryan Zinke nem rég bejelentette, hogy a Pittman-Robertson Wildlife Restoration és a Dingell-Johnson Sport Fish Restoration törvények alapján, a vadász, horgász felszerelések hirdetései és cikkei után járó adóból, több mint egy milliárd dollár folyt be, amivel az állami vadvédelmi szervezetek munkáját támogatják – olvasható az amerikai belügyminisztérium honlapján.

A New Hampshirben tartott kerekasztal beszélgetésen elhangzott, hogy nyolcvan éve működik ez a rendszer, amelynek célja az élővilág védelme, azokkal a horgászokkal és vadászokkal közösen, akik élvezik „gyümölcseit”. A támogatás jelentős segítség az állami vadvédelmi szervezeteknek, hogy megőrizhessék a természeti értékeket a jövő generációi számára.

Nem csak a vadász, horgász hirdetések, de egyes hajómotorok és üzemanyagok után is jár a „vadvédelmi” jövedéki adó. Ezzel is felelősséget vállalnak a vásárlók és az ilyen termékeket forgalmazó cégek a vadvilágért, amely a bevételeiket, a szórakozásukat adja.

A kongresszus által elfogadott és támogatott alap, a mai napig 19 billió dollárt osztott szét az államok vadvédelmi hivatalai közt, élőhely és rekreáció fejlesztési projektekre.

„Ez a hozzájárulás tette lehetővé ezt a finanszírozási mechanizmust, ami egyedülálló az Egyesült Államokban, amely alapköve a hazai vadvédelemnek” – mondta Jim Kurth az amerikai hal és vadvédelmi hivatal megbízott igazgatója.

Forrás: Vadászlap

Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
Kérjük, hogy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni. Ha még nincs fiókja, akkor regisztráljon!

busy
 
Csizma Shop 1
 
Támogató parnereink:
magnum vadászbolt  huntland vadászbolt  demar vadászcsizmák, bakancsok, cipők  

Copyright 2007. Vadászmester Média Kft. - Vadász Magazin © - Készítette - JJmaxi Webdesign Studió - Minden jog fenntartva! - Vadászat - Vadászati Apróhirdetés - Vadászbolt - Vadászfegyver - Vadász Katalógus - Vadász Fotók - Vadászati Fórum