fehovaCsütörtökön (február 16-án) nyitja meg kapuit a 19. FeHoVa.
Az idén több mint 12 ezer négyzetméteren, 200 kiállító részvételével a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban zajló kiállítást dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke nyitja meg.

Az ünnepségen részt vesz dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, Bernard Lozé, a Nemzetközi Vadvédelmi Tanács (CIC) elnöke, több ágazati hivatal vezetője, s vadvédelmi szervezetek hazai képviselői. A megnyitón kerül sor a természetvédelmi és a vadgazdálkodási ágazat képviselői között, a vadászható fajok köréről és az apróvadfajok vadászati idényéről, valamint egyes trófeák behozataláról szóló, többoldalú megállapodás aláírására is.

A FeHoVa eseményei a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A, D, F, G és B pavilonjaiban február 16-19. között zajlanak. Ebben az évben hazánkkal együtt 14 ország kiállítói vesznek részt Közép-Európa egyik legnépszerűbb vadász-horgász kiállításán.

A kiállítás négy napja alatt több szenzációs bemutató is lesz. Észak-Amerika vadvilágát és Magyarország megyéinek büszkeségeit, 100 magyar nagyvadat bemutató trófeakiállítást, valamint a Világ Szarvasai gyűjtemény harminc példányát tekinthetik meg a nézők az „A” pavilonban. A horgászoknak a Portugáliából érkező 22 ezer literes mobil akvárium jelenthet a trófea bemutatókhoz hasonló nagy élményt. A programok között kapott helyet az I. FeHoVa Winter Dog Show kutyakiállítás, a több eseményből álló íjász fesztivál nemzetközi versennyel, de lesz élőhalas medence a horgászoknak, solymászbemutató és a gyerekek szórakoztatására játszóház is. A kiállítás csütörtöktől szombatig naponta 9-18-ig, vasárnap 9-17-ig fogadja az érdeklődőket.


Sajtóközpont és regisztráció az I-es fogadóépületben - megközelítés a főbejárat felől!
Sajtó parkoló: az 1-es épület előtt, megközelítés a Kincsem kapu felől
További információ a www.fehova.hu oldalon.