sok balesetet okoznak a vadak az utakonTöbbmilliós kár: ugró szarvas miatt borult a terepjáró. Szarvasbika miatt borult fel egy luxusterepjáró Mohács közelében vasárnap hajnalban.
A rendőrség közleménye szerint a szarvasbika 57-es úton ugrott a kocsi elé. A sofőr megijedt, hirtelen a fékre taposott és elrántotta a kormányt, de az ütközést így sem tudta elkerülni. A terepjáró elgázolta az állatot és beborult az árokba.

Az elütött szarvas elpusztult, a sofőrnek nem esett baja. Az autóban több millió forint kár keletkezett.

Forrás: Bama

Frontális karambolok Borsodban és Hajdúságban

A 3-as főúton, Miskolc és Mályi között történt baleset négy sérültje között kisgyermek is van. Hajdú-Bihar megyében egy magyar és egy román személyautó karambolozott, amikor egy őz ugrott ki az útra.

Frontális karambol történt vasárnap délután Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 3-as főúton, Miskolc és Mályi között. A balesetben 4 ember sérült, köztük egy 4 éves kisgyerek súlyosan.

Az elsődleges értesülések szerint, vasárnap 4-fél 5 körül, Mályi felől tartott Miskolcra egy férfi Opel Astrájával, amikor, elmondása szerint, rosszul lett, ezért elvesztette az uralmát a jármű fölött, és áttért a szembe sávba, ahol frontálisan karambolozott egy Volkswagennel. A balesetben 4 ember sérült, köztük egy 4 éves kisgyerek súlyosan. A sérülteket a mentők kórházba szállították, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Frontális karambol, egy őz ugrott az autó elé


Egy magyar és egy román személyautó karambolozott frontálisan vasárnap délután, Hajdú-Bihar megyében a 48-as főúton Vámospércs és Nyírábrány között. A balesetben 4 fő sérült.

Vámospércs felől haladt Nyírábrány felé vasárnap 5 óra körül egy magyar rendszámú személyautó a 48-as főúton, Hajdú-Bihar megyében, amikor egy őz ugrott az autó elé. A sofőr félrerántotta a kormányt, ezért áttért a szembe sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő román rendszámú személyautóval. A karambol a főút 25 + 825-ös kilométerszelvényénél történt. A balesetben 4 ember sérült, közülük 1 súlyosan. A helyszínelés befejeződött, de az utat még takarítják, ezért félpályás útzár van.

Forrás: Stop