vadászbálIdén is megrendezte a már hagyománynak számító vadászbálját a Székkutasi Petőfi Vadásztársaság március 2-án szombaton.
A mulatságon a hölgyek sem szomorkodhattak, a közelgő nőnap miatt ugyanis egy-egy szál rózsát kaptak ajándékba.

A bálon a vadásztársaság tagjai, azok vendégei vesznek részt, valamint olyan személyeket is meghívtunk, akik segítik a munkánkat – nyilatkozott Dudás Ferenc, a Székkutasi Petőfi Vadásztársaság titkára a Művelődési Házban tartott rendezvényen. Hozzátette, az alkalomhoz illő menüsorral ünnepelnek: fácánlevessel, szarvaspörkölttel és vaddisznósülttel; valamint éjfélkor a levesben főtt fácánok is az asztalra kerülnek.

19 órakor a vadásztársaság elnöke, Szigeti László köszöntötte az egybegyűlteket, elmondta, ez az esemény mindig összehozza a csapatot. Több rendezvényt is kiemelt, amely a tavalyi évben érintette a társaságot, például egy főzőversenyt, ahol az első helyet söpörték be a vadászok.

Ezután Szél István polgármester köszöntője következett, melyben így fogalmazott: „Székkutas csak köszönetet mondhat a vadásztársaság tagjainak és vezetőinek, köszönjük azt a segítséget, amit a faluközösségért és a térségért tesznek. Az önkormányzat és a vadásztásaság közötti kapcsolat gyümölcsöző, és ha a jövőt nézzük, még inkább azzá válhat.”

Ezt követően díjazásban részesült a tavalyi év három legaktívabb tagja, akik a legtöbb közösségi munkát végezték, majd egy-egy léggömbbel azokat is megajándékozták, akik ebben az évben kerek születésnapot ünnepelnek.

Az est folyamán minden hölgynek adunk egy-egy szál rózsát, amely csekély ajándék mindazért, amennyit áldoznak a mi szórakozásunkért, és azért, hogy sokat távol vagyunk otthonunktól – zárta Dudás Ferenc.

Egy bál elmaradhatatlan részéről, a talpalávalóról Kati és a Hegedűs gondoskodott.

További képek itt!

Forrás: Promenád