satópályázatAz Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet ebben az évben is meghirdeti hagyományos sajtópályázatát.
A kiírás célja nem változott – a civil sajtót, ezen keresztül a széles közvéleményt kívánjuk elérni.
Korunkban a legfőbb elvárás velünk szemben a természetvédelembe ágyazott vadászat szerint folytatni működésünket, ami egyben humánus és erkölcsös magatartást feltételez. A vadgazdálkodásról, a vadászatról, a vadászati kultúráról és a vadászról szeretnénk minél több reális, egyben vonzó tájékoztató anyagot viszontlátni a médiában.
Felhívásunkra a 2011. augusztus 1 – 2012. június 30. között, három kategóriában – írott sajtó, rádiós mű, tv (videós) anyag – megjelent alkotásokkal lehet nevezni. Az érvényesség feltétele a civil médiában való megjelenés (szaklapokban közölt írások nem nevezhetők), a megjelenés hiánya nem kizáró ok a videós műfajban. Pályázni minimum 3 alkotással lehet – személyenként maximum 5 művel –, írásos forma esetén 6000 karakter, rádiós anyagnál 15’, videónál 20’ perc lehet a terjedelem.

A pályaművek beküldési határideje 2012. június 30, cím: OMVK (1027. Budapest Medve u. 34-40 )
A pályaműveket független zsűri bírálja el, a nyertesek oklevelét és díját vadásznapon adjuk át. A díj kategóriánként – megfelelő színvonal esetén – (bruttó) 300.000.- forint.

Várjuk a pályázók alkotásait.

Forrás: OMVK