vadveszély szarvassal ütközött a motorosEgy szarvasborjú miatt szenvedett halálos balesetet egy 32 éves motoros április 24-én hajnalban Nemespátró és Surd között. Mint kiderült, úgy ült motorra, hogy bukósisakja nem volt bekapcsolva.
A hatóság hétfői közlése szerint a 32 éves férfi Suzuki típusú motorkerékpárjával Surd irányába közlekedett, mikor a menetiránya szerinti jobb oldalon, a forgalmi sávjában álló szarvasborjúnak ütközött. Az ütközés következtében a férfi a jobb oldali útpadkára esett, s olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kedden további részleteket közölt a balesetről. Mint közleményükben tudatják, a baleset 00.00 óra és 01.00 óra között történt, s bár a motorkerékpárt vezető személy bukósisakot viselt, azt azonban nem csatolta be, így az ütközés következtében és azt követően szerzett sérülések okozták halálát.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit, s ennek érdekében szemtanúk jelentkezését várják. Kérik, hogy aki látta, vagy észlelte a balesetet, illetve azzal összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 93/312-190-es telefonszámán, vagy tegyen bejelentést a 107-es rendőrségi segélyhívón

Forrás: Zalai Hírlap