Robi vadaszAz ősz elejét tapossuk már és elindult a vadászidény. Készülődnek a vadásztársaságok, beindulnak a hajtások. Érdemes egy pillantást vetni felszerelésünkre és eldönteni, miből is kell újat beszereznünk.

hatotavAdóvevőknél az egyik, de talán a leggyakoribb és legfontosabb kérdése mindenikek –“Meddig tudok elbeszélni, mekkora a hatótávolsága a rádióknak?”
Nagyon összetett kérdés és nem is egyszerű a válasz.

Wouxun KG DP26A Motorola Solutions 2021-ben befejezte a dPMR üzemmódú XT660D megnevezésű adóvevők gyártását és a készletek is hamar elfogytak, így adott volt a kérdés: melyik rádió veheti át a helyét, ami egyszerre ipari kivitelű, analóg/digitális és a frekvenciaengedély nélkül is használható PMR446 sávon működik?

zoli 1280x640Mikor van szükség egy adóvevőre, miért nem jó a telefon? Jó kérdés, de ha mindjárt azzal kezdem, hogy nincs mindenhol GSM térerő kint az erdőn-mezőn, akkor már meg is válaszoltuk a kérdést.

Caltta PH600L DMR analog digitalis kezi adovevo 11bA Caltta a digitális ipari adóvevők területén is megfelel az elvárásoknak.

jimny2Az új Jimny úgy néz ki, mintha egy hároméves kisfiú rajzolta volna, a technikája az előző évezredből maradt ránk, mégis imádjuk.

radiotesztSzinte mindig a hatótáv az első kérdés egy adóvevőnél így itt egy teszt, hogy teljesít 3 különböző kézi adóvevő.Természetesen nagyban függ az átbeszélt távolság a terepviszonytól. Mi most az erdei terepen teszteltünk.

mercix00001Hazánkban a Villányi borvidék dűlői között mutatkozott be a Mercedes-Benz első pickup modellje, mellyel új szegmensbe lépett a német autógyártó. A résztvevők terepen és közúton is megbizonyosodhattak az új X-osztály - kategóriájában eddig - egyedülálló tulajdonságairól.