ozorai vadaszatBeda Tamás egyéni vadászaton vett részt Fejér és Tolna vármegye határán fekvő Ozorai Pipó Vadásztársaság területén. A település Simontornya és Iregszemcse között fekszik a tolnai lankákon.

barna peter szuletesnapi bakBarna Péter, a Új Barázda Vadásztársaság titkára, Szentesen őzbakra vadászott barátaival, Gundl Ádámmal és Dér Sándorral. A vadászat napja több ok miatt vált felejthetetlenné. Egyedi trófeájú őzbakot hozott terítékre és egyben barátaival ünnepelte meg az 50-ik születésnapját.

laszlo napi vadkan 1Az elmúlt hetem meglehetősen fárasztó volt. A Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem harmadéves hallgatója vagyok és a szakdolgozati témámhoz kutatásokat végzek, emellett dolgozom is.

713 ozbak 1713 grammos őzbakot hoztak terítékre a Békés vármegyei Békéscsabai Borosgyán Vadásztársaság területén. Az őzbakra a társaság egy kedves, visszatérő vendégével sikerült rácserkelni – tájékoztatta az Agro Jager Newst Nagy Árpád, a társaság elnöke.

Borzsonyi Zrinyi Vadasztarsasag 1 1536x2048Várhegyi Attila, édesapja meghívásának eleget téve, egyéni vadászaton vett részt a Börzsönyi Zrínyi Vadásztársaság területén, amely Letkés település határában fekszik.

1 Del hevesi ozbak trofeaszemle 3Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal került megrendezésre a 310. számú Dél-hevesi vadgazdálkodási tájegység területén elejtett őzbakok trófeáinak szemléje 2024. május 30-án, Hatvanban. Az eseménynek a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum adott otthont.

matuzsalem ozbakJúnius elején egy különleges formájú és színű, igen koros őzbak esett a Fejér vármegyei Váli-völgyben, amelyet a 82 éves dr. Bertóti Béla állatorvos ejtett el, aki a híres vadgazdálkodási szakember, dr. Bertóti István fia.

domaszek 1A Domaszéki Vadásztársaság, Szegedtől nyugatra, a Homokhátság keleti csücskében gazdálkodik. Le se tagadhatnák, hogy ez már a nagybetűs Kiskunság, még akkor is, ha éppen csak magunk mögött hagyjuk Szegedet.