vadászbál tolnaTolna | Ínycsiklandóan finom vadételek és hajnalig tartó jókedvű mulatság várta a megyei vadászbál résztvevőit szombaton a tolnai Alimentál Étteremben.

A rendezvény a megyei vadász-szövetség, az országos vadászkamara megyei szervezete, valamint a Diána vadászhölgy klub szervezésében zajlott. A program ünnepi kürtszóval kezdődött, amit a szekszárdi Gemenc tánccsoport nyitótánca követett.

Ezután szolgálták fel a vacsorát, a fogások között szerepelt újházi fácánleves velős gombóccal, szaravaspörkölt gombás galuskával, vaddisznó áfonyamártással, Széchenyi szarvasszelet és vargabéles mandulamártással.

Mint azt Acsádiné Varju Ildikó, a bál háziasszonya elmondta, az ételek mind minőségben, mind mennyiségben az étterem dicséretére válnak, és igen nívós volt a kiszolgálás is. A kiváló vacsorát követően a bál közönsége hajnali négyig ropta a táncot az M6 Expressz zenekar muzsikájára.

Az est programjából természetesen a tombolasorsolás sem maradt ki, amelynek a társasághoz illő fődíját, egy őzbak kilövését, Varga Mária bonyhádi vadászhölgy nyerte meg. A bakot a faddi Új Élet Vadásztársaság területén ejtheti el a szerencsés nyertes.

Forrás: Teol