vadászat vér nélkülMagyarország rendkívül kedvező adottságokkal rendelkezik a vízivad vadászata szempontjából: a récefélék közül a tőkés-, a böjti-, a csörgő-, a barát- és a kerceréce vadászható, a tenyésztett réce elejtésekor pedig még mennyiségi korlátozás sincs. Jóllehet, még nincs itt a nyár végi-ősz eleji vadkacsa vadászat idénye sem, amely ragyogóan kiegészíthető gerlevadászattal, valamint folytatható fácán- és egyéb apróvadvadászattal, egy szimulátor segítségével bármikor űzhetjük kedvenc sportunkat, különösebb vérengzés nélkül.

A számítógépes játékszoftverek inkább a PC-kezelést mélyítik, mintsem a vadászathoz szükséges képességeket, így akkor beszélhetünk igazán jó szimulátorról, amely tényleg valósághűen adja vissza a szórakozási formát, idénykötöttségtől mentesen.

A Marksman Training Systems által fémjelzett szobanagyságú ST-2 Shooting berendezés lehetővé teszi, hogy valódi fegyverrel szimuláljuk a vadászatot, mégpedig álkacsákra. Így aki szeret lövöldözni, de nem szívesen megy ki az avarszagú erdőbe, vagy nincs ínyére kivárni a vadászidényeket, lőszer és életpazarlás nélkül élvezheti a vadászat minden más előnyét – csupán egy speciális kamerát kell a lőfegyverére szerelnie.

Forrás: Terminal

kacsavadászat szimulátor

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s