nazarovNem a szavakat számítanak, hanem amit tettél.

A SZAVAK csak akkor értékesek, ha a cselekvések és eredmények állnak mögötte. Az ember saját maga dönti el, hogy értékkel töltse meg, vagy sem. Ha találkozunk olyan emberekkel, akiknek szavai és tettei nem különböznek egymástól, ők a sors ritka és értékes ajándékai. Az ilyen emberek őszinte tiszteletet érdelemnek az életük alapelveivel és tetteivel. Általában ha saját vállalkozást indítanak, akkor a siker már azért is garantált, mert nem engedik, hogy termékeik minősége csalódást okozzon.


A MINŐSÉG RENDDEL KEZDŐDIK

naz1A késgyártó épületbe LÉPTEM BE, és biztos voltam benne, hogy azonnal belélegezem a motorolaj nehéz szagát, hogy óvatosan kell lépnem, hogy ne csússzak el a piszkos olajpadlón, hogy füstölt szürke falakat látok, valamint huzal kötegeket, fémet és a késgyártási ciklus egyéb szerszámait és tárgyait. Első alkalommal azonban meglepődtem, hogy az elvárásaim és a valóság mennyire különbözik.

A Vorszmában levő Nazarov kovácsműhelyének szinte irodai rendje volt: tiszta csempe repedések és forgácsok nélkül, világos falak és modern szobatervezés. Hímzett logóval és vállalata nevével ellátott egyenruhában ellátott dolgozók sétáltak a folyosókon. A kétszintes épületben földszinten a gyártóműhelyek találhatók: kovácsolás, csiszolás, hőkezelés. Az első emeleten pedig elsősorban irodahelyiségek és a késztermékek raktárai vannak.

Be kell vallanom, hogy nem csak jó volt látni egy ilyen műhelyt, hanem a mai időkben ritka, őszinte hálát éreztem a dolgozók részéről, akik úgy dolgoznak, hogy jól összehangolt munkájuk eredménye azonnal látható, amint átlépsz a küszöbön.