ejszakai kalandtura aprilisÉrdekel, hogy mi történik a Budakeszi Vadasparkban napnyugta után?

Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak a vadasparki állatok az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és less be a kulisszák mögé.

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az érdeklődők megismerkedhetnek az éjszaki állatok „napjaival”, az életmódjukkal, viselkedésükkel és táplálkozásukkal. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások, és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein bárki részt vehet, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A kalandvágyó látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék, a bátor hozzáállás és a kíváncsiság se maradjon otthon.

Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:

2019. március 8., 15., 22., 29.

Gyülekező a Főbejáratnál 17:45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 21:00-ig tart.

2019. április 5., 12., 19., 26.

Gyülekező a főbejáratnál 18:45-től. A program 19.00-kor kezdődik és kb. 22:00-ig tart.

A program kb. 2,5 – 3 órás, alkalmanként kettő, maximum 50 fős csoport indul. Jelentkezni a Vadaspark honlapján keresztül lehet. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg a regisztráltak!

Az Éjszakai szakvezetésre a felnőttjegy 2600 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1200Ft, amit a program kezdete előtt, a helyszínen lehet megvásárolni.

Forrás: Budakeszi Vadaspark
0
0
0
s2smodern
powered by social2s