informatika vadászoknakÖrömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zala Megyei Vadásztársaságok, Vadgazdálkodók és Vadászok Szövetsége az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a vadászat- és vadgazdálkodás területén tevékenykedő szervezetek közül országos és megyei szinten elsőként pályázatot nyert.
A pályázat azonosító száma: TÁMOP-2.5.1.C–1–10/1-2010-0005

„ÉRDEKVÉDELEM HATÉKONYSÁGÁNAK JAVÍTÁSA KÉPZÉSSEL” című projekt

A megvalósítás időtartama: 2010. július 01. - 2011. június 30.
Az elnyert pályázati támogatás: 19.212.667.-Ft

A projekt tartalma és céljai:
Vadászszövetségünk feladata a tagjainkkal való kapcsolattartás, ügyintézés és érdekképviselet. Ez ma már elképzelhetetlen digitális írástudás, alapfokú informatikai ismeretek nélkül. A Szövetség szerteágazó területi, ágazati, személyi rendszere csak elektronikus kapcsolattartás és ügyintézés mellett működhet hatékonyan. A vadászat, a vadgazdálkodás a nyelvi ismeretek bővítését is megkívánja.
A pályázat keretében 48 fő informatikai és 4 fő idegennyelvi (angol) képzésére nyílik lehetőség. A képzéseket területileg 2-4 helyszín (Zalaegerszeg, Keszthely, Nagykanizsa, Zalaszentgrót, Lenti) figyelembe vételével szervezzük és a beiskolázottak túlnyomórészt munkaidőben gyarapíthatják tudásukat.
A Zala Megyei Vadásztársaságok, Vadgazdálkodók és Vadászok Szövetsége tagszervezeteiből a vadászatra jogosultak tisztségviselői, alkalmazottai és tagjai jelentkezhetnek – személyesen a Szövetség irodaházában (Zalaegerszeg, Petőfi u. 39.) személyesen, vagy e-mailban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen) - a következő ingyenes képzésekre:

* ECDL felkészítő tanfolyam
* alapfokú informatikai tanfolyam - digitális írástudás
* e-ügyintézés (ügyfélkapu)
* angol alapfokú nyelvtanfolyam

A tanfolyamok tervezett indítása: 2010. 11. 02

Forrás: Vadászlesen