világítószemű rémet fotózott a vadászKülönös fotó terjed a neten, amit egy vadász készített éjszaka, az erdőben.
A képen egy világító szemű guggoló fantom vagy valami más ijesztő látszik; internetfelhasználók találgatják, mi lehet az.

A guggoló fantom nevet kapta az a valami, amiről egyelőre nem tudni, hogy micsoda, sőt azt sem, hogy eredeti-e. Ez utóbbiról a fotót készítő vadász állítja: igazi, ennek ellenére a legtöbb internetező szkeptikus a fotó és az azon látható rém-szerűség hitelességet illetően.

A képet egy névtelenséget kérő vadász készítette éjszaka Morgan City egyik erdejében (Louisiana), s csak annyit tudni a körülményekről, hogy a vadász iszonyatosan megijedt, amikor két világító szemet vett észre, majd a szemhez tartozó test is kibontakozott a sötétből, s mielőtt menekülni kezdett volna lekattintotta a valamit a kezében lévő géppel. Szerinte úgy néz ki, mint egy lény, ami mindjárt ráveti magát a zsákmányára. A fotót közzé is tette egy vadászati portálon bizonygatva, hogy a felvétel eredeti.

A neten találgatás kezdődött; sokak szerint az alak úgy néz ki, mintha valamilyen videójátékból lépett volna ki, de többen a guggoló Pókember alakjához hasonlítják, sőt volt aki erdei vámpírra tippelt. Az biztos, hogy a lény nem egy erdei állat, ugyanis törzse kifejezetten emberi.... Bárhogy is, valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy mi ez. De miért is megy valaki este, egyedül az erdőbe???

Forrás: MON