vadasparkA  NEFAG  Zrt. Kaán Károly utcai  Bagolyvár Vadasparkja  március 10-én „Tavaszköszöntő a Vadasparkban”címmel évkezdő programot szervezett a környéken élőknek.
A rendezvényen az érdeklődők részt vehettek látványetetéseken, kézműves foglalkozásokon a nagyok a tavasz hírnökét, a hóvirágot, a legkisebbek pedig „brummogó” játékokat készíthettek el.

Az idelátogatók az egész nap folyamán sétakocsikázásra mehettek Bátorral és Konokkal, a vadaspark lovaival.  A március 10-ei rendezvény sikerein felbuzdulva március 17-én megrendeztük a „Tavaszköszöntő a Vadasparkban Vol. 2.-t”, amelyre az előző alkalom résztvevőinek létszámát megduplázva, több mint 200 érdeklődő látogatott ki.
Elindultak tehát teljes kapacitással az Erdei Művelődési Ház és Iskola, valamint a Bagolyvár Vadaspark tavaszi programjai, amelyekről a  www.nefag.hu  honlapon a helyi (Szolnok Tv, Aktív, Amadeus rádió)- médiumokon keresztül, valamint a Facebook/Bagolyvár Vadaspark oldalán kaphatnak további információt a kikapcsolódásra vágyók.

Forrás: ForestPress