Nefag lövészversenyMikebudai forduló - 2012.05.04. Rendkívül kellemes, majdnem nyárias időjárás közepette került sor az erdőgazdaságok közötti lövészverseny Mikebudai fordulójának megrendezésére a NEFAG Zrt-nél.
Dégi Zoltán vezérigazgató köszöntötte a szép számmal megjelent versenyzőket. Külön kiemelte, hogy a verseny lassan nemzetközivé válik, hiszen egyre több alkalommal láthatunk külföldi versenyzőket a rendezvényeken, mint ahogy most is körünkben üdvözölhetjük a vajdasági erdőgazdaság csapatát. 

Az immár hagyományos versenyen a mikebudai szokásoknak megfelelően korongvadászat zajlott 5 pályán 100 korongra, ausztrál rendszerben. Dobos József a verseny technikai szervezője most is igyekezett a pályákat magas tudásszintet megkövetelve összeállítani. Jó hangulatban, technikai problémáktól mentesen folyt a verseny bár a népszerű fordulóra nevezett 68 versenyző a legnagyobb igyekezet mellett is délután 6 órára tudta csak befejezni a feladatot. Közben azért senki sem maradt étlen, szomjan, erről a Pusztavacsi Erdészet munkatársai gondoskodtak. Az idő és a versenyzők is végig kitartottak a fárasztó megmérettetés alatt és a kiváló eredmények nem maradtak el.
A verseny balesetmentesen, fegyelmezetten véget ért, Fehér Sándor vezérigazgató-helyettes záró szavai köszönettel nyugtázták a résztvevők sportszerű, nemes versengését. Az eredményhirdetésen a következő teljesítményekről tájékoztatta a jelenlévőket:

Csapat helyezések:
    I . helyezés :    GYULAJ Zrt. csapata
    II. helyezés :   GEMENC Zrt I. csapata    
    III. helyezés : SEFAG Zrt. csapata

Egyéni eredmények:
    I. helyezés  :     Varga András   GYULAJ Zrt.
    II. helyezés :    Györök Lajos   GEMENC Zrt.
    III. helyezés :   Csapó Károly   GYULAJ Zrt.
    IV. helyezés :   Dobos József   NEFAG Zrt.
    V. helyezés :     Genáhl Krisztián  GEMENC Zrt.
    VI. helyezés :   Szabó Tamás   SEFAG Zrt.

A verseny egyéni első helyezettje Kovrig Miklós festőművész festményét vehette át különdíjként melyet maga a művész adott át.

Forrás: ForestPress