elfogták a vadászházba betörőtBetört a kötegyáni vadászházba, berúgott, majd az asztalterítőre végezte el a nagydolgát a helybeli, 38. esztendős Sz. Attila. A tolvaj ittasságában a helyszínen elaludt – tudatták helyi informátoraink.

A meglepetéstől a földbe gyökerezett a kötegyáni vadásztársaság egyik tagjának a lába hétfő reggel, amikor a vadászház ajtaja mellett nyitva találta az egyik kisméretű ablakot. Értesítette is azonnal a társaság elnökét s így már együtt mentek be a vadászházba, ahol kutatás nyomait, majd legnagyobb megrökönyödésükre a legbelső szobában a békésen horkoló, helybeli Sz. Attilát találták meg.

Az alkoholmámortól is kába férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársai állították elő. Utóbb kiderült, hogy Sz. Attila az ablakot benyomva jutott be a vadászházba, ahol a hűtőből egy rekeszbe pakolta a sört. Ezen kívül vagy féltucatnyi üveggel megivott, de szomját csillapítandó egy üveg töményet is legurított a torkán. Majd „szorult helyzetében” az asztalterítőre végezte el a nagydolgát, azt összecsomagolta s a szobában az ágyneműtartóban rejtette el.

Hivatalos forrás által meg nem erősítetten úgy tudjuk: a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya Sz. Attila ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Forrás: Beol