rókavadászatRókavadászatra gyülekeztek a hét végén, szombaton lovasok és fogatosok a fülöpjakabi szabadidő parkban. Vadászkutyát igen, de fegyvert ezúttal nem hoztak magukkal.
Ennek az oka az volt, hogy a vadászat során egyetlen lövést sem kellett leadni, az összejövetel lényege ugyanis nem a ravaszdiak elejtése, hanem egy kellemes délelőtt eltöltése volt a színpompás alföldi környezetben.

Immáron negyedik alkalommal vágtak neki a rétekben, erdőkben és homokbuckákban gazdag vidéknek a térség fogatosai és vendégeik. A gyülekezőhely ezúttal a fülöpkei szabadidő park volt, ahol egy kupica pálinkával, forró teával és zsíroskenyérrel fogadták a túra résztvevőit. Itt tudhatták meg a főszervezőtől azt is, hogy mi vár rájuk a nap folyamán.
A gyülekezőt követően a lovasok és fogatos kísérőik nekiindultak a határnak. A homokbuckáknál elrejtett kártyákat kerestek jutalom reményében. A következő állomáshelyen uzsonna várta őket, ezután pedig a rókabőrbe bújt leányt kezdték el üldözni tizenhét kilométeren át.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.



Forrás: Trió TV