fehovaTizenkilencedik alkalommal nyitotta meg kapuit csütörtökön Közép-Európa egyik legnépszerűbb vadasz-horgász rendezvénye, a FeHoVa.
Több mint 12 ezer négyzetméteren 200 kiállító, köztük kilenc somogyi vállalkozás mutatkozik be a Hungexpo területén. Fegyver, horgászat, vadászat: e témakörben 14 ország kiállítói vannak jelen. A házigazdák több tízezer látogatóra számítanak.
- A kiállítás négy napja alatt több szenzációs bemutató is lesz - számolt be Pákozdi József, a Hungexpo szóvivője. - Észak-Amerika vadvilágát és Magyarország megyéinek büszkeségeit, száz magyar nagyvadat bemutató trófeakiállítást, valamint a világ szarvasai gyűjtemény harminc, példányát tekinthetik meg a nézők.
A horgászoknak a Portugáliából érkező 22 ezer literes mobil akvárium jelenthet nagy élményt. A programok között kapott helyet az I. FeHoVa Winter Dog Show kutyakiállítás, a több eseményből álló íjász fesztivál nemzetközi versennyel, de lesz, solymászbemutató és játszóház is. A kiállítás csütörtöktől vasárnapig fogadja az érdeklődőket.
- Lényegesnek tartom, hogy bemutatkozzunk a kiállításon - hangsúlyozta Csikós Zsuzsanna, a nagyatádi Szent Hubertus Olasz-Magyar Kft. ügyvezető igazgató-tulajdonosa. - Kezdetek óta részt veszünk a FeHoVán, ahol az ügyfelekkel, s a kereskedőkkel visszatérően találkozhatunk. Évről évre bemutatjuk az újdonságokat, amelyek nagy érdeklődést váltanak ki.

Forrás: Somogyi Hírlap